1113

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118
Dasawarsa: 1100-an  1110-an  1120-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1113 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]