1078

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083
Dasawarsa: 1060-an  1070-an  1080-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1078 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]