1034

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039
Dasawarsa: 1020-an  1030-an  1040-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1034 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]