"Weird Al" Yankovic

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
"Weird Al" Yankovic

Yankovic, 2010
Lahir Albert Matthew Yankovic
23 Oktober 1959 (umur 57)
Downey, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Albert Matthew "Weird Al" Yankovic (lair 23 Oktober 1959) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]