Wilayah kutub

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Lokasi wilayah kutub.

Wilayah kutub bumi kuwe daerah sing ngelilingi kutub. Kutub Utara lan Kutub Selatan kuwe dadi pusate sing didominasi nang es. Es kutub sekiye uwis mulai ngilang alon-alon jalaran pemanasan global. Planet seliyane bumi uga nduwe wilayah kutub.

Gallery[sunting | sunting sumber]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Cithakan:Geo-stub