Piasa Kulon, Somagede, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Piasa Kulon
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Somagede
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Piasa Kulon kuwe salah siji desa nang Kecamatan Somagede, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Somagede, Banyumas