Somagede, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Somagede
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat ABDUL KUDUS, SIP ( 2010 )
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa

Somagede kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | sunting sumber]

  1. Kanding
  2. Kemawi
  3. Klinting
  4. Piasa Kulon
  5. Plana
  6. Sokawera
  7. Somagede
  8. Somakaton
  9. Tanggeran