Panganggo:StefanusRA

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Statistik Stat  A: 13.056 |  H: 26.064 |  S: 203.046 |  D: 7,73 |  Crystal Clear app Login Manager.png 7.052 |  Pengurus  2 |  Crystal Clear device cdrom unmount.png 555 |  Pemungutan suara Voting  P |  Pengurus P |  Permohonan pendapat PP |  Warung Kopi WK | DK | FAQ | ZINE stabil

StefanusRA
Stefanus Rakhmat A. CHt.JPG
Nama Stefanus Rakhmat A. CHt.
Tanda tangan  Stefanus  
Tanggal lahir 11 Oktober 1975
Tempat lahir Purwokerto
Lokasi Purwokerto, Kabupaten Banyumas, Jawa Tengah
Negara Indonesia
Anak 2
Pekerjaan Hypnotherapist & Trainer
SMA SMA Bruderan Purwokerto
Agama Katolik
Golongan darah O
Hubungi
Situs web http://ssh.web.id
Blog http://stefanus.my.id
Skype stefanus.ra
Yahoo stefanus_ra
Minat

hypnosis, hypnotherapy, psikologi, pengetahuan umum, internet

map-bms-3 Pengguna kiye nduwe pemahaman tinggi basa Banyumasan.
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawa.
Libra.svg Panganggo iki zodiaké Libra

Cithakan:Panganggo Facebook Cithakan:Panganggo Skype Cithakan:Panganggo Kaskus

Peserta lokakarya Wikipedia nang Purwokerto
Pangangggo kiye melu acara lokakarya Wikipedia nang Purwokerto sing dipandu nang StefanusRA
Admin mop.PNG
panganggo kiye kuwe pangurus nang Wikipedia basa Banyumasan (verifikasi)

Proyek sing lagi digarap[sunting | sunting sumber]

Owahan anyar[sunting | sunting sumber]

100 Owahan anyar sing durung dipatroli

23 Oktober 2014

21 Oktober 2014

  • (bédane | versi) . . Sesanti‎; 12.52 . . (-1.379). .114.79.47.4 (Dopokan)(Sesanti iku ukara kang isine pepuji utawa donga, tekad kang kuwat, pangarep-arep utawa pituduh kanggo tuntunan urip ing bebrayan. Kadhangkala sesanti iku tinemu ing paribasan, nanging ora mesthi sesanti awujud paribasan.)

Artikel anyar[sunting | sunting sumber]

100 Artikel anyar

Gambar anyar[sunting | sunting sumber]

20 Gambar anyar