Wikipedia:Pangurus

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kapangurusan (daftar otomatis)
Birokrat
Pemeriksa
Pangawas
Steward
Pengangkatan/penurunan
Kebijakan
Sistem pemilihan
Pamungutan swara (arsip)
Penjalukan status (arsip)
Penjalukan pencabutan status
Tanggung jawab
Pangurus dudu
Pedoman Pangurus
Pedoman peralatan Pangurus
Nasihat kanggo Pangurus anyar
Penjalukan perhatian Pangurus

Pangurus Wikipedia kuwe panganggo Wikipedia sing nduwé hak kanggo ngatur fitur-fitur teknis tartamtu dienggo ngopèni lan ngurusi Wikipedia. Fitur-fitur kuwi antara liya hak kanggo mbusak artikel, ngreksa kaca supaya ora bisa disunting lan emblok sawijining panganggo. Saben panganggo aktif Wikipedia sing ngerti kabijakan lan paugeran sing berlaku ing Wikipedia, lan nduwé kapénginan kanggo majokaké Wikipedia serta dipercaya komunitas bisa dadi pangurus.


Anggota sing duwe status Pangurus kuwe ana tanda "(sysop)" nang daftar anggota.

Daftar Pangurus Wikipedia Banyumasan[sunting | sunting sumber]

Liyane[sunting | sunting sumber]