Soeharto

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Presiden RI Jend. Purn. Soeharto

Jend. Purn. Soeharto kuwe presiden kaping loro Indonesia. Dheweke ngganti Presiden Soekarno.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.