Kewan Purbakala

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kewan purbakala kuwe kewan sing urip dong jaman gemiyen utawa prasejarah sing siki umume wis punah. Biasane kewan-kewan kiye bisa dikenal mung sekang sisa-sisa balung-balunge sing diarani fosil.

Umume kewan purba kiya wis bener-bener dianggep punah ning kadang ana sing esih urip, kiye dijenengi fosil hidup contone coelacanth.

Jenis[sunting | sunting sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Zoologi ; Kewan