Zoologi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Zoologi ialah cabang biologi sing mempelajari bab kewan. Istilah liyane ialah Animalia utawa Metazoa. Kewan bisa kebentuk sekang siji sel (uniselular) utawa sel tunggal uga akeh sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[sunting | sunting sumber]

Klasifikasi liyane ialah miturut jenis panganane.

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Biologi