Binangun, Banyumas, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Binangun
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Banyumas
Kodepos 53192
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -


Binangun kuwe salah siji desa nang kecamatan Banyumas, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.