Ully Artha

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ully Artha
220px
Jeneng asli Taruli Artha Sortiana Pangaribuan
Lair 17 Oktober 1953
Seda 16 Juni 2013 (umur 59)
Bendera Indonesia Jakarta, Indonesia
Taun aktif 1970 - 2013
Pasangan Gatot (2012-2013) [1]

Taruli Artha Sortiana Pangaribuan sing akrab diundang Ully Artha (lair 17 Oktober 1953 – seda nang Jakarta, 16 Juni 2013 dong umure 59 taun) kuwe salah siji aktris senior Indonesia sing wis nyemplung nang donya seni peran wiwit taun 1970 nganti dheweke seda taun 2013.

Penghargaan[sunting | besut sumber]

Filmografi[sunting | besut sumber]

Sinetron[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]