Parembugan Panganggo:TottyBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anggota TottyBot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 03:59, 5 October 2006 (UTC)

Terima kasih[besut sumber]

Mas Irwan Gatot, senang sekali mas Irwan mau utak-atik di map-bms, ternyata Robot Totty itu njenengan ya, salam Slamet Serayu 10:00, 6 June 2007 (UTC)

Terima kasih sarannya mas tapi aku perlu waktu karena harus kupelajari dulu, bingung bener deh Slamet Serayu 03:33, 13 June 2007 (UTC)

Wikipedia:bot nya kacau jadi ada 4 bahasa di sana Slamet Serayu 03:35, 13 June 2007 (UTC)

Escarbot udah diberitahu mas, berarti tinggal tunggu pemilihan birokratnya. Slamet Serayu 01:21, 14 June 2007 (UTC)

OK udah dikerjakan mas, Slamet Serayu 02:17, 18 June 2007 (UTC)