Parembugan Panganggo:Igho

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kacane esih kosong, durung ana sing kirim pesen hahahaha Ya wis lah tunggu bae mbokan ana sing apikan aten ngirimi wesel maring ngeneh. Igho (rembugan) 12 Maret 2017 04.41 (UTC)