Parembugan Naraguna:Tjmoel

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
    (Dialihna sekang Parembugan Naraguna:TjBot)
    Anggota Tjmoel, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

    Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

    Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik  : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan! — Mikhailov Kusserow 08:25, 17 Juli 2009 (UTC)


    Wiwiti parembugan karo Tjmoel

    Wiwiti parembugan anyar