Parembugan Naraguna:Multichill

    Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

    Anggota Multichill, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

    Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

    Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

    You don't speak Basa Banyumasan?

    Mikhailov Kusserow 07:58, 29 Juli 2008 (UTC)

    Welcome on my talk page, you can also leave a message on my Dutch talk page for a fast response

    Wiwiti parembugan karo Multichill

    Wiwiti parembugan anyar