Pantai Widuri/Cilincing

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pantai Widuri, Pemalang.
Bocah-bocah dolanan nang Pantai Widuri.

Pantai Widuri anane nang desa Widuri sebelah kulon berbatasan karo kelurahan Sugihwaras, sebelah kidul kelurahan Pelutan, sebelah wetan desa Danasari, karo sebelah lor ialah laut Jawa, mulane diarani pantai. Pantai Widuri ialah obyek wisata panorama laut, pantainya rimbun ditutupi wit-wit gede mulane ora kerasa panas. Nek bengi akeh muda-mudi sing nggolet udara segar nang kene.