Panganggo:Zorrobot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png Zorrobot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng ZorroIII (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This is a bot controlled by no:User:ZorroIII.