Panganggo:TXiKiBoT

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

This is a bot account, run by eu:TXiKi. If you want to contact me, please visit my talk page. Thank you!