Panganggo:SieBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

SieBot is the bot of Siebrand. This bot account is intended to be used with pywikipedia's interwiki.py to resolve and add interwiki links. Please let my master know if I do anything you disagree with. See nl:Gebruiker:SieBot/Overview for a complete overview of accounts and relevant links.

Crystal Clear action run.png SieBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Siebrand (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.