Panganggo:SassoBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png SassoBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Djsasso (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Owned and operated by DJSasso an admin on English Wikipedia. If there is a problem he can be reached here.