Panganggo:RoggBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

User:RoggBot

Crystal Clear action run.png RoggBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Roggy (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

with accordance with Bot Policy

Журнал глобальных прав

Maintenance:

  • interwiky
  • double redirect

RoggBot 02:32, 12 Juli 2009 (UTC)