Panganggo:PixelBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia:Babel
map-bms-0
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Golet panganggo miturut basa
Crystal Clear action run.png PixelBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Pixelfire (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.