Panganggo:JYBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png JYBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng javadyou (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Javayou userpage on fa.wiki