Panganggo:JAn Dudík

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Owner of User:JAnDbot from cs.wiki. Please, contact me on my czech talk page.