Panganggo:FoxBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png FoxBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Foxie001 (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

FoxBot is a bot of Foxie001 creating interwiki-links on many languages. It uses pywikipedia. It's controller speaks and writes English, Dutch and French.