Panganggo:EmausBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png EmausBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Emaus (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



This is Sahara Desert

Sahara 4.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture