Panganggo:EmausBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png EmausBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Emaus (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



This is the alpine train

Berninabahn zwischen Lagalb und Ospizio Bernina im Winter.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture