Panganggo:Edwod2001

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Edwod2001


I'm a user from Spanish Wikipedia. Pls find my profile here
Wikipedia
If you need to contact me, pls follow this link
and feel free to contact me in english