Panganggo:EdmundEzekielMahmudIsa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Akun alternatif saya. --Edmundwoods 08:18, 26 December 2007 (UTC)