Panganggo:EdmundEzekielMahmudIsa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Akun alternatif saya. --Edmundwoods 08:18, 26 December 2007 (UTC)