Panganggo:EdmundEzekielMahmudIsa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Akun alternatif saya. --Edmundwoods 08:18, 26 December 2007 (UTC)