Panganggo:DragonBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png DragonBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Jacob.jose (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Cithakan:Emergency-bot-shutoff