Panganggo:Darkicebot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

If you have any problems with this bot, please let simple:User:Razorflame know. Thanks!