Panganggo:CocuBot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This bot belongs to Cocu from the Norwegian Wikipedia
It uses standard pywikipedia for adding interwiki links in the main and category namespace
Feel free to contact me on my my talk page if there is any problem with the bot

Wikipedia:Babel
map-bms-0
no Denne brukeren har norsk som morsmål.
Cithakan:User nnCithakan:User sv-2Cithakan:User da-2
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Golet panganggo miturut basa
Crystal Clear action run.png CocuBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Cocu (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.