Panganggo:Chobot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png Chobot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng ChongDae (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This bot is operated by ChongDae. Please leave your message in meta.

Chobot is an interwiki bot, which runs the pywikipedia - Python Wikipedia Framework.