Panganggo:Carkuni

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

I'm active with a Japanese Wikipedia. Detail profile please refer to Japanese Wikipedia User page(Japanese).

主に、日本語版Wikipediaで活動しています。自己紹介は、利用者:Carkuniをご覧ください。