Panganggo:Byrial

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
map-bms-0
Cithakan:User daCithakan:User eo-3
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Cithakan:User no-2Cithakan:User sv-1
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Golet panganggo miturut basa

Please see my Danish user page for info, and contact me at my Danish user talk page. Thanks.