Panganggo:Bozky

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Inyong neng Benteng Pendem la....

Ora nana tulisane, blabar pisan