Panganggo:Bozky

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Inyong neng Benteng Pendem la....

Ora nana tulisane, blabar pisan