Panganggo:Avicennasis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

m:User:Avicennasis

Maintenance (purge) Entries
Candidates for speedy deletion 0
Special:ShortPages
Special:BrokenRedirects
Special:DoubleRedirects

IM IN UR WIKI RVRTING UR EDITS lolcat.jpg