Panganggo:AvicBot

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Crystal Clear action run.png AvicBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Avicennasis (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.