Panganggo:Anas1712

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

See on fr.wikipedia.org


Kothak basa Wikipedia:Babel
fr Cette personne parle le français comme langue maternelle.
ar لغة هذا المستخدم الأم هي العربية.
Cithakan:User nl-4
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
map-bms-0
Basa anggota – Catetan Liya Anggota: