Panganggo:AlnoktaBOT

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png AlnoktaBOT (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng alnokta (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This is an interwiki robot that runs using the Python Wikipedia bot.


You can reach my master on my page on the Arabic Wikipedia.