Panganggo:Alexsh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

I'm Alex S.H. Lin, I'm editor in Chinese Wikipedia