Panganggo:Alexsh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'm Alex S.H. Lin, I'm editor in Chinese Wikipedia