Panganggo:タチコマ robot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Crystal Clear action run.png タチコマ robot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng とある白い猫 (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Cithakan:Emergency-bot-shutoff