Naraguna:Apeng123

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Naraguna:IkhsanNH)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Informasi Babel Panganggo
id-5 Pengguna ini memiliki pengetahuan profesional bahasa Indonesia.
jv-x-bms-4 Panganggo kiye duwé kawruh sing meh padha karo panutur ibu sekang basa Banyumasan.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Panganggo miturut basa