Béda antarané révisi "230"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:230
c (bot Menambah: vi:230)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:230)
[[vo:230]]
[[war:230]]
[[yo:230]]
[[zh:230年]]
[[zh-classical:二三○年]]
15.471

besutan

Menu navigasi