Béda antarané révisi "1211"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
29 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: lt:1211 m.
c (bot Menambah: fa:۱۲۱۱ (میلادی))
c (bot Mengubah: lt:1211 m.)
[[la:1211]]
[[lb:1211]]
[[lt:1211 m.]]
[[lt:XIII amžiaus 2-as dešimtmetis#1211]]
[[mi:1211]]
[[mk:1211]]
14.915

besutan

Menu navigasi