Béda antarané révisi "1013"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
27 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: lt:1013 m.
c (bot Menambah: vo:1013)
c (bot Mengubah: lt:1013 m.)
[[lb:1013]]
[[lmo:1013]]
[[lt:1013 m.]]
[[lt:XI amžiaus 2-as dešimtmetis#1013]]
[[mi:1013]]
[[mk:1013]]
14.915

besutan

Menu navigasi