Menyang kontèn

La Paz: Béda antarané révisi

14 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q1491
(Nggawé kaca mawa "La Paz Yakuwe ibukota negara bolivia. id:La Paz")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q1491)
La Paz Yakuwe ibukota negara bolivia.
[[id:La Paz]]
15.478

besutan