Gambar:Mountain over denpasar.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Mountain_over_denpasar.jpg(800 × 600 piksel, ukuran berkas: 103 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Berkas kiye sekang Wikimedia Commons lan bisa baen digunakna nang proyek-proyek liyane. Deskripsi sekang kaca deskripsine ditidokna nang ngisor kiye.

Panyandra
Ελληνικά: Η Ντενπασάρ.
English: Mount Agung over Denpasar.
Bahasa Indonesia: Gunung Agung dilihat dari Denpasar.
ไทย: เมืองเดนปาซาร์ในปัจจุบัน.
Tanggal
Sumber originally posted to Flickr as mountain over denpasar
Juru pangarang iluvrhinestones
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Checked copyright icon.svg This image, which was originally posted to Flickr, was uploaded to Commons using Flickr upload bot on by RaviC. On that date, it was confirmed to be licensed under the terms of the license indicated.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki9 November 2008 20.32Miniatur nggo versi dong 9 November 2008 20.32800 × 600 (103 KB)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/60216816@N00/1362910060 using Flickr upload bot

1 kaca kiye duwe pranala maring berkas kiye:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Metadata